Щоб будинок був чистим, вам потрібні найнеобхідніші продукти. Вам знадобиться створити набір для прибирання будинку, який буде складатися з самих необхідних речей. Перелік домашніх засобів для чищення включає засіб для миття посуду, універсальний засіб для чищення, засіб для чищення дзеркал та скла, дезінфікуючий засіб. Ось ще кілька продуктів, які необхідні для підтримки чистоти в будинку:

  1. Поліроль для меблів

Щоб ваші дерев’яні меблі сяяли, вам буде потрібна поліроль для меблів. Поліроль для меблів преміум-класу зменшить кількість плям і поверне деревині блиск.

  1. Засіб для видалення вапняного нальоту

Ви годинами очищаєте вапняний наліт? Не змушуйте себе витрачати на чистку  нальоту багато часу, використовуйте замість цього засіб для видалення вапняного нальоту. Розпорошіть його на крани, перегородки для душу і зливні кнопки. Якщо ви не хочете купувати засіб для видалення вапняного нальоту в магазині, розріжте лимон навпіл, натріть їм наліт і через 30 хвилин витріть його.

  1. Серветки з мікрофібри

Додайте серветку з мікрофібри в набір для прибирання будинку. Ці тканини видаляють пил і сміття, тому, що вони набагато тонше бавовни. Це дозволяє дістатися до щілин для видалення слідів пилу та бруду з поверхонь.

  1. Гумові рукавички

Гумові рукавички повинні бути частиною вашого набору для прибирання. Ви не хочете торкатися до брудних поверхонь або хімічних речовин. Рукавички захистять ваші руки, дозволяючи з легкістю прибирати в будинку.

  1. Губки

Вам потрібно додати губки в набір для прибирання будинку, якщо ви цього ще не зробили. У вас повинні бути окремі губки для кухні та ванної, бо використовувати одну і ту ж губку для обох частин будинку негігієнічно. Можна використовувати великі і маленькі губки, по одній на кожну кімнату; з м’якою стороною і з абразивної стороною.

  1. Серветки для очищення

Серветки для очищення – це не тільки зручний, але і практичний варіант. Ви можете використовувати серветку для очищення сидінь унітазу і брудних поверхонь. Використовуючи очищувальну серветку, ви зменшуєте ризик поширення і передачі мікробів в інші частини будинку або на вас. Вони також дозволяють збирати пил та волосся.

  1. Валик для ворсу

Якщо у вас вдома є домашні тварини, наприклад кішка або собака, ви, ймовірно, бачите їх шерсть всюди. Ви бачите її на ліжку, дивані, стільцях. Щоб видалити їх шерсть, використовуйте валик для ворсу. Для чищення абажурів можна також використовувати валик для ворсу.

  1. Швабри

Для вашої ванної кімнати, використовуйте швабру. Після того, як ви очистили душову перегородку, плитку і піддон, протріть їх шваброю. Це видалить всі залишки і сліди від води.

Створіть свій власний набір для прибирання будинку, додавши в нього всі ці важливі продукти, щоб ви могли прибирати свій будинок ефективно, результативно і швидко.

Чистий дім дає так багато переваг.