Ви втомились від миття дзеркал у ванній? Наявність чистих дзеркал дійсно може змінити сучасний вигляд вашої ванної кімнати. Однак не всі знають, що робити, щоб мати чисті дзеркала.

Нижче наведено кілька типових помилок, які люди роблять, коли справа доходить до миття дзеркал у ванній кімнаті, і як їх також можна уникнути.

Використання брудних ганчірок

Одна з перших помилок, яку ми робимо, коли справа стосується миття дзеркал, полягає в тому, що, на нашу думку, робота буде завершена найкращим чином за допомогою брудної ганчірки. Це не вірно. Ганчірки для прибирання рідко бувають чистими, про них часто забувають після того, як вони використовувалися тому на них залишається бруд. Перенести старий пил та бруд на дзеркала у ванній – це не означає «помити» їх.

Занадто велика прихильність до очисників скла

Очищувачі для скла не обов’язково є кращими продуктами. Часто вони викликають більше проблем, ніж рішень. Не варто розраховувати на досконалість після їх використання, вам потрібно буде ретельно стерти з поверхонь весь бруд. Для правильного виконання роботи потрібно багато попрацювати.

Миття дзеркал хаотичними рухами

Якщо ви хочете мати чисті дзеркала, важливо стежити за тим, щоб на дзеркалі не залишалося слідів і ліній. Щоб забезпечити найбільш ефективне прибирання, необхідно прибирати в певному порядку. Чому б не спробувати протерти поверхню прямими лініями?

Використання одних і тих самих губок

Багато хто з нас можуть використовувати одні і ті самі чистячи губки для миття раковин, дзеркал, туалетів в ванних кімнатах. Якщо ви це робите, негайно припиніть, тому, що це створює серйозний ризик перехресного забруднення. Настійно рекомендується мати окремі губки для всіх видів прибирання. Щоб не переплутати губки, чітко позначте їх. Також не забувайте тримати губки в чистоті. Це можна зробити, періодично ставлячи губки в мікрохвильову піч, щоб видалити всі бактерії. Погодьтесь, що важливо утримувати дзеркала у ванній в чистоті, але також важливо, щоб на них не було мікробів і бактерій.

Забувати зробити дзеркало стійким до пару

При митті дзеркал у ванній важливо дотримуватися необхідних заходів, якщо ви любите приймати гарячий душ. Гарячий душ змусить дзеркало у ванній пітніти, але ви можете очистити його кремом для гоління.

Все, що вам потрібно зробити, це нанести крем для гоління на поверхню дзеркала і витерти його чистим рушником. Крем для гоління утворює тонку плівку на поверхні дзеркала. Він творить чудеса, захищаючи дзеркала від запотівання після гарячого душу. Крім того, виконання цієї процедури перед прийняттям душу гарантує, що дзеркало взагалі не запітніє.

Миття дзеркал без використання WD-40

Однією з найбільших помилок, яку ви можете зробити, коли справа стосується миття дзеркал, є не використання магії WD-40. WD-40 допоможе вам очистити дзеркала та захистити їх від запотівання. Крім того, WD-40 можна використовувати для тисячі інших цілей. Щоб дізнатись більше про продукт натисніть тут.