Прибери свій будинок: кілька чудових порад, які допоможуть вам прибрати свій будинок. Прочитайте більше, щоб дізнатися про них та спробуйте використати їх у побуті.

Кому не подобається чистий будинок? Ефектне і затишне відчуття, яке ви відчуваєте, коли ви входите в чистий будинок, просто приголомшливе. Ви теж один з тих людей, які одержимі щоденним прибиранням? Якщо це так, то вам, ймовірно, сподобаються такі лайфхаки. Дозвольте нам допомогти вам. Нижче наведені деякі з кращих прийомів «прибери свій будинок». Це не тільки заощадить вам час, але і допоможе вам утримувати будинок в чистоті та порядку.

Лайфхак №1 – Дверний килимок

Ви втомилися знову і знову бачити бруд у своєму будинку відразу після того, як ви його прибрали? Килимки – це рішення! Килимки дуже ефективні в уловлюванні бруду. Отже, якщо ви не хочете, щоб бруд знову потрапив у ваш будинок після прибирання, килимки зроблять свою справу. Майте килимок як всередині, так і зовні будинку. Це запобігатиме потраплянню бруду, який прилип до взуття, в будинок. Особливо ефективно це працює взимку, коли черевики мокрі і засніжені. Однак стежте за тим, щоб килимки були чистими, інакше ви тільки погіршите безлад у своєму будинку. Цей прийом «прибери свій будинок» допоможе прибрати багато бруду.

Лайфхак №2 – Пилососьте правильно

Отже, ви пилососите через день, але будинок не здається чистим? Можливо, ви неправильно пилососите. На думку фахівців, існує простий та правильний спосіб як пилососити. Кажуть, що якщо ви хочете домогтися найкращих результатів, спочатку пропилососьте кімнату по горизонталі. Зробивши це в горизонтальному напрямку, ви можете перейти до вертикального, щоб видалити весь зібраний бруд з килимів або підлог. Крім того, фахівці не рекомендують занадто швидко прибирати. Фактично, вони пропонують пилососити повільно, оскільки при швидкому збиранні пилу не будуть зібрані всі частинки бруду. Спробуйте цей прийом «прибери свій будинок» і повідомте нам, що ви вважаєте правильним способом чистки пилососом.

Лайфхак №3 – Створіть план прибирання, щоб зробити це правильно

Ще одна хитрість «прибери свій будинок» – це створення плану прибирання. Як і в усьому іншому, вам потрібно починати прибирання будинку з урахуванням плану. У всіх нас трапляються випадкові сплески прибирання, коли ми бачимо щось брудне. Однак, якщо ви хочете, щоб процес прибирання був більш плавним і ефективним, заздалегідь сплануйте його і дотримуйтеся його. Можливо, спробуйте розглядати прибирання як танець. Вам доведеться працювати вздовж і поперек і навіть по колу.

Почніть з речей зверху і продовжуйте чистку до низу. Це допоможе запобігти зайвій роботі. Робіть це по колу, починаючи з одного кутка кімнати і закінчуючи потім в тому ж кутку. Як тільки ви закінчите з однією кімнатою, переходьте до наступної. Не рухайтеся вперед і назад, тому що це втомить вас і ви також можете пропустити важливі місця.

За допомогою цих простих, але ефективних прийомів з прибирання будинку ви отримаєте кращий та чистіший будинок з меншими зусиллями.

У WD-40 є різні продукти, які допоможуть вам у прибиранні. Наша продукція може бути вашим супутником, пропонуючи принаймні 2000 застосувань.

Показані та описані способи використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці способи використання не перевірені компанією WD-40 і не є рекомендацією щодо використання. Під час використання продуктів компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій та зважайте на будь-які попередження, надруковані на упаковці.