Після того, як ми навчимо вас як очистити садову тачку, ваша іржава помічниця перетвориться на хороший цінний інвентар, що виглядає як новий. Давайте розпочнемо.

Уявіть собі, що ви зайшли в новий гарний будинок і знайшли на задньому дворі іржаву та стару тачку. Що ви зробите – просто викинете її чи спробуєте очистити тачку? Це дуже важливий інструмент для садівництва і допомагає знімати весь тягар зі спини.

Як очистити садову тачку – Крок 1: Видаліть іржу за допомогою WD-40

Перш ніж приступити до чищення тачки, важливо позбутися від усієї поверхневої іржі. Це легко зробити за допомогою WD-40. WD-40 корисний для ефективного видалення іржі, тому обов’язково спробуйте.

Для кузова тачки вам, можливо, доведеться використовувати дротяну щітку або наждачний папір з низькою щільністю, щоб витерти всю іржу після її розпушування. Щойно розібравшись з кузовом, ви можете перейти на інші компоненти тачки.

Крок 2: Ґрунтування та фарбування

Отже, ви хочете знати, як очистити садову тачку. Що ж, тоді наступний крок – грунтування та фарбування. Після закінчення зняття іржі та шліфування тачка готова до подальшої обробки. Перш ніж почати фарбування, краще обробити голий метал ґрунтовкою проти іржі. Це потрібно обов’язково зробити, якщо не хочете, щоб на ньому знову утворювалася іржа. Після обробки тачки можна займатися її фарбуванням.

Крок 3: Очищення коліс

Ви вже майже знаєте, як очистити садову тачку, але це ще не все. Що ж далі? Наступним кроком треба почистити колеса тачки, які часто містять багато іржі. Це через те, що вони везуть вантаж через каміння, сміття, калюжі тощо. І через деякий час, ці колеса можуть пошкодитись і їх потрібно буде замінити. Однак проблема полягає в тому, що ці колеса можуть коштувати вам дорого, якщо треба буде їх досить часто міняти.

Якщо ви хочете продовжити термін експлуатації коліс вашої тачки, тоді вам слід накачати їх піною, що розширюється, замість повітря. Тим самим ви можете зробити їх потенційно «незнищенними». Витрати на піну можуть бути трохи більші, ніж їх підкачування повітрям.

Крок 4: Зберігання тачки

І на останок, вам слід дійсно звернути увагу на те місце, де ви зберігаєте тачку. Після того, як ви її добре почистили, слід переконатися, що вона зберігається в сухому місці. Навіть якщо ви думаєте, що не можете висушити тачку перед її зберіганням, це не повинно бути проблемою.

Поставте її вертикально до стіни, а не лишайте просто на землі. Роблячи це, ви зможете запобігти розповсюдженню іржі, а також дозволите тачці швидше висохнути.

Дивіться, навчитися очищувати тачку було не так складно. Надалі не забувайте добре очищувати її після кожного використання або принаймні щотижня.

 

Використання, показані та описані для WD-40 Multi-Use Product, були надані власником WD-40. Ці використання не перевірені компанією WD-40 і не є рекомендацією щодо застосування від компанії WD-40. При використанні продуктів WD-40 слід дотримуватися здорового глузду. Завжди дотримуйтесь інструкцій і дотримуйтесь будь-яких попереджень, надрукованих на упаковці.

Будь-ласка, перегляньте наш веб-сайт для отримання додаткової інформації, його поради та рекомендації, або якщо ви просто хочете дізнатися про нашу інформацію про товар, ви можете знайти все це тут.