Лайфхаки – це чудово. Вони роблять ваше життя набагато простіше. З правильними порадами «Зроби це самостійно» ви можете зробити, що завгодно і заощадити багато свого дорогоцінного часу. Ось кілька розумних порад, які зроблять домашній декор і ремонт легкими і цікавими.

Фарбуєте стіни в будинку?

Не витрачайте воду даремно, промиваючи валики і щітки кожен раз, коли завершуєте один шар і чекаєте наступного. Замість цього ви можете щільно обернути щітку пластикової харчовою плівкою, яка допоможе їй залишатися вологою, навіть якщо ви залишите її на ніч.

Не можете відрізати пряму лінію при розкроюванні тканини?

Відокремте нитку від тканини, а потім повністю витягніть її, щоб утворилася пряма лінія, по якій можна буде розрізати тканину прямо. Це відмінно підходить для лляної і бавовняної тканини.

Втомилися від скриплячої двері?

Розпорошіть трохи WD-40 на дверні петлі, це повинно вирішити проблему. Остерігайтеся крапель!

Не любите їдкий запах фарб?

Відмінна порада «Зроби це самостійно» – додайте кілька чайних ложок ванільної есенції приблизно на півтора літра фарби. Це зменшить запах і, сподіваємося, заспокоїть вас.

Складно заправити нитку в голку?

Це легко зробити, окропивши нитку лаком для волосся. Це зробить нитку жорсткою і дозволить легко протягувати її у вушко.

Хочете, щоб гвинти залишилися на своїх місцях?

Щоб гвинти не відкручувалися, додайте в отвір кілька крапель прозорого лаку для нігтів і закрутіть гвинти. Це утримає їх на місці і запобіжить їх ослабленню з часом.

Килимки продовжують ковзати по кафельній підлозі?

Ви можете утримувати килимки на місці, закріпивши їх подвійним скотчем. Це не дасть їм переміщуватись по слизькій підлозі.

Є старі масляні підтікання тут і там?

Ви можете використовувати лляне масло, щоб легко зішкребти їх. Змочіть ватку маслом і нанесіть на плями. Це пом’якшить їх, і ви зможете легко зішкребти їх, використовуючи що-небудь досить м’яке.

Хочете створити візерунок на стінах?

Часто використовуваний лайфхак «Зроби це самостійно»  – використати малярську стрічку для створення візерунків і трафаретів на стінах. Працює скрізь і теж не залишить слідів. Ви можете підійти до цього як завгодно творчо. Творіть шедеври!

Є видимі подряпини на підлозі або дерев’яних меблях?

Зробіть пасту з розчинної кави і додайте трохи води. Втирайте цю пасту в подряпини і вм’ятини. Будьте терплячі, бо вам, можливо, доведеться нанести кілька шарів, щоб повністю покрити ділянку. Після покриття нанесіть трохи поліролі для меблів, щоб завершити роботу.

Показання і описані варіанти використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці варіанти застосування не були протестовані компанією WD-40 і не є рекомендацією для використання. При використанні продукції компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій і звертайте увагу на всі попередження, надруковані на упаковці.