Ваші скрипучі двері так сильно надоїли вам, що ви шукали відповідь в інтернеті на питання “Як відремонтувати скрипучі двері”? Що ж, ми можемо допомогти вам тримати під  контролем вашу проблему, і вам навіть не доведеться їхати до місцевого магазину інструментів. Наш путівник буде використовувати предмети, які можна знайти у вашому домі, щоб виправити ваші скрипучі двері.

Отже, ви просто готові до домашнього проекту? Почнемо відразу.

1. Лак для волосся для ваших скрипучих дверей

Лак для волосся, як відомо, створює полімерне ущільнення, і саме це нам потрібно, щоб відремонтувати скрипучі двері. Все, що вам потрібно зробити,  це розпорошити невелику кількість найсильнішого лаку для волосся безпосередньо на шарніри, тримаючи контейнер на відстані кількох сантиметрів.

Як це працює? Лак для волосся – одне з найбільш швидко працюючих рішень у нашому списку, і лише одне нанесення продукту може творити чудеса. Люди, які спробували цей  метод, повідомили, що ефект  лаку триває  до 2 тижнів перш ніж знову з’явиться скрип.

2. Брусок мила

Більшість мильних продуктів на ринку складається з тваринного жиру, і ця властивість може змастити метал і змусити його замовкнути. Спробуйте натерти шарнір вашої найгучнішої двері бруском мила, щоб гарно змастити його. Якщо використовувати  органічне чи господарське мило, то ефект від мила буде довшим, оскільки ці продукти містять найбільшу кількість тваринного жиру в них. З іншого боку, в хімічних милах є гліцерин – це може призвести до подальшого розвитку іржі на металевих петлях.

3. Оливкова олія

Як і у випадку з милом чи вазеліном, оливкова олія також чудово діє як мастило для петель. Цей метод не тільки допоможе відремонтувати скрипучі двері, але також допоможе зробити їх більш вільними при відчинянні. Єдина проблема з оливковою олією полягає в тому, що речі можуть трохи забруднитися – саме тому ми рекомендуємо використовувати тканину, змочену в оливковій олії, щоб протерти шарнір.

4. Як відремонтувати скрипучі двері за допомогою WD-40

Якщо ніщо інше, здається, не спрацювало як слід, прийшов час змастити дверні петлі WD-40, щоб двері без зусиль розгойдувались, а також запобігти подальшому накопиченню іржі протягом досить тривалого часу. Ви можете розпорошити WD40 безпосередньо на петлі або просто змочити стару ганчірку WD-40, щоб протерти нею петлі. Так чи інакше, важкодоступна іржа буде видалена, і на ваших петлях вона не буде утворюватись довгий час. Обов’язково ретельно мийте руки, якщо вони контактували з продуктом.

Після обробки петель, спробуйте відкрити двері та закрити їх кілька разів. Ви не чуєте звуку?