Ви втомилися дивитися на свої брудні душові двері?

Неможливо переоцінити важливість підтримки чистоти і сяйва ваших душових дверей. Ось деякі зі способів, якими ви можете підтримувати чистоту:

Швабра з ракелем

Використання ракеля – один з найефективніших способів зберегти чистоту і блиск душових дверей. Якщо задуматися, то використання ракеля – один з найпростіших і легких способів догляду за душовими дверима; але факт залишається фактом, це один з найбільш вимогливих способів.

Той факт, що це вимагає великих зусиль, може здатися іронічним і збити з пантелику деяких, враховуючи, що для використання ракеля потрібно всього лише хвилина або дві. Однак це вимагає не час; скоріше це факт, що це потрібно зробити звичкою. Вам потрібно буде привчити себе і членів вашої сім’ї використовувати ракель кожен раз, коли вони закінчують приймати душ.

Хоча це може здатися простим твердженням, це не так. Часто у людей не залишається вільного часу після того, як вони прийняли душ, враховуючи, що вони знаходять час для прийняття ванни, коли насправді у них мало часу. Крім того, люди часто бувають ледачими, тобто у них нелегко сформувати звички.

Незалежно від того, в якому випадку, факт залишається фактом: щоденне використання ракеля на дверях душових кабін значно знизить потребу в ретельному очищенню.

Серветка для скла

Часто найпростіші речі виявляються найсильнішим і універсальним з інструментів. Те ж саме і з серветкою для скла. Хоча серветка для скла може здатися простим інструментом, факт, що функції, які вона забезпечує, ідеально підходять для цієї роботи. Зрештою, вам потрібно якомога простіше стерти бруд з дверей душа, вірно?

Видалення затверділого бруду з душових дверей – це, мабуть, найскладніший сценарій, з яким ви можете зіткнутися в цьому відношенні. Щоб вийти з такого скрутного становища, все, що вам потрібно зробити, це взяти зволожену серветку для скла і протерти нею душові двері. Це пом’якшить бруд, і його буде легко видалити. Пам’ятайте: не завжди потрібно вибирати складні шляхи для вирішення своїх проблем.

Крем для гоління

Ви думали, що крем для гоління може допомогти вам тільки з неохайною і відросшою бородою? Якщо так, то ви, звичайно, помиляєтеся. Чому? Ну, це тому, що його можна використовувати для того, щоб ваші душові двері блищали.

Все, що вам потрібно зробити, це нанести крем для гоління на очищені дверцята душа. Крем для гоління утворює захисне покриття на дверях душа, запобігаючи їх забрудненню. Крім того, використання крему для гоління запобігає запотіванню душових дверей.

Причина цього криється в тому, що пара не накопичується на захисній плівці крему для гоління на дверях вашої душової кабіни. Якщо подумати, ця процедура дає вам подвійну корисність.

Ваші інструменти

У вас повинні бути прості інструменти, такі як зубна щітка, скребок для фарби і бритва, які повинні лежати у вас вдома, вірно? Що ж, чому б не використати їх для додання вашим душовим дверям блиску, якого вони заслуговують? Якщо ви хочете, щоб металевий каркас душової двері був бездоганним, почистьте його запасною зубною щіткою.

Так само бритву можна використовувати для видалення затверділого бруду на склі. Або, якщо ви маєте справу зі сміттям, яке застрягло між двома металевими рамками, може виявитися корисним скребок для фарби. Однак, незалежно від того, який інструмент ви використовуєте, переконайтеся, що він не є абразивним, щоб не пошкодити поверхню.

WD-40 зробить ваші душові двері ідеально чистими

У всіх вже згаданих методів є свої плюси і мінуси. Ось чому вам рекомендують довіряти WD-40. Все, що вам потрібно зробити, це нанести WD-40 на ганчірку і протерти нею душові двері. WD-40 допоможе позбутися від бруду і сміття на них.

Крім того, WD-40 виконує функцію, аналогічну функції крему для гоління. Це означає, що WD-40 запобіжить запотіванню ваших душових дверей. Чого ще ви могли б побажати?

Є незліченна безліч інших цілей, для яких WD-40 неймовірно ефективний. Ось чому вам потрібно завжди мати під рукою банку або дві WD-40!