Скрип дверей може дуже дратувати, чи не правда? Тому збережіть свої нерви від стресу  завдяки  простому  рішенню. Ми можемо навчити вас, як виправити цю проблему, не викликаючи  майстра.

Як усунути скрип дверей без професійної допомоги

Вирішення вашої проблеми не складне, просто потрібно зняти проблемну петлю дверцят і покрити її мастилом. Скрипіння, в більшості випадків, виникає  тому, що шарнір цієї двері, можливо, покрився іржею. Але не будемо забігати наперед і рухатимемся крок за кроком.

1. Як зняти шпильку петлі.

Тут вам доведеться помістити цвях в нижній частині петлі і злегка постукати по шляпці цвяха молотком. Тим самим ви б послабили проблематичний шпильковий шарнір, щоб витягнути його голими руками. Якщо шпилька не виходить, ви можете спробувати використати задній кінець молотка або обценьки, щоб витягнути її.

2. Як змастити шпильку

Мастило на шарнірну шпильку петлі дверцят слід нанести на всю поверхню. Це робиться для того, щоб полегшити її використання в процесі повороту, а також запобігти іржі, яка, ймовірно, спричинила проблему в першу чергу. Це мастило протримається досить довго в шарнірі, не висихаючи впродовж досить довгого часу.

3. Як повернути шпильку назад на місце

Після того, як шпилька була змащена, вам потрібно знову поставити її на місце. Вставте шпильку в петлю рукою наскільки це буде можливо, а далі знову застосуйте молоток. Тепер, коли штифт повернувся на місце, вам потрібно кілька разів відкрити та закрити «колись скрипучі» двері, щоб переконатися, що скрип дверей зник.

Якщо ви виявите, що двері все ще скриплять, треба буде повторити всі кроки заново і переконатись, що ви достатньо змастили шпильку.

4. Видалення надлишків мастила на петлях.

Після встановлення дверей зі змащеними петлями  від надлишку мастила можуть залишитись неприємні масляні плями. Тож ви можете використати ганчірки або серветки для очищення зайвого мастила одразу ж після закінчення роботи.

WD-40: Швидке рішення, що  допоможе усунути скрип дверей

За допомогою багатофункціонального мастила WD-40, звичайного або «зручної трубочки» Smart Straw, ви зможете легко змастити та захистити шарнірні шпильки від іржі та корозії, усунувши скрип дверей. Все, що вам потрібно буде це обприскати петлю мастилом WD-40 і очистити надлишки тканиною з мікроволокна. Це дійсно так просто! Обов’язково мийте руки після використання, якщо вони контактують з продуктом.

Якщо ви дотримуєтесь вищезгаданого кроку, ви не прокинеться посеред ночі, відчуваючи себе персонажем з історії жахів. Вітаємо вас!