Плями від іржі зазвичай не піддаються обробці. Ви дійсно хочете, щоб ці червоні плями зникли з ваших меблів і одягу, вірно? Що ж, вам пощастило, тому що ми навчимо вас видаляти іржу з різних матеріалів у вашому домі.

Перед тим, як пробувати ці методи, обов’язково проведіть тест на невеликій ділянці на всіх матеріалах які будуть підлягатися обробці, щоб переконатися, що вони не будуть пошкоджені.

Видаляємо плями від іржі з різноманітних поверхонь 

  1. Віконні рами

Для легких утворень іржі вам потрібно всього лише нанести трохи WD-40 і залишити на 1-3 години. При сильних утвореннях розчин слід залишити на ніч. Ви можете бути впевнені, що продукт повністю безпечний, оскільки в ньому використовується біорозкладна нетоксична формула. Будьте впевнені, вам не доведеться турбуватися про дітей або домашніх тварин в будинку при використанні цього продукту.

  1. Килим

Ви можете зробити все перераховане вище або просто взяти трохи WD-40 і розпорошити його розчин на безворсову тканину. Коли тканина стане вологою, ви можете протерти нею уражену ділянку, поки не помітите, що плями від іржі зникли. Поверніть тканину, і ви побачите, що плями перемістилася на тканину.

  1. Садовий інструмент

WD-40 забезпечить належне змащення ланцюга вашої бензопили і зменшить тертя між ланцюгом і направляючою шиною. Коли це відбувається, бензопила може різати більш рівномірно і обертатися вільніше. В результаті бензопила буде виробляти мінімум тепла і максимальну ефективність.

Крім того, WD-40 також забезпечить надійний захист від іржі і відштовхне будь-які небажані забруднення (наприклад, плями від іржі) від вашої бензопили. Отже, сміливо наносите WD-40 на ланцюг бензопили за допомогою фарбопульта або навіть безпосередньо з пляшки. Після того, як ланцюг буде ефективно змащений, використайте чисту ганчірку, щоб видалити всі надлишки продукту, оскільки це може погано позначитися на вашій бензопилі.

  1. Керамічна плитка

Якщо ви виявили, що плями від іржі або фарба занадто стійкі і можуть пошкодити вашу плитку, ми настійно рекомендуємо використовувати WD-40.

Таким самим чином, навіть для плитки старшої  за  20 років, використання WD-40 може допомогти видалити стійкі плями. Переконайтеся, що місце, в якому ви працюєте, добре вентилюється. Про це можна подбати, включивши вентилятори і відкривши вікна.

  1. Латунь

При використанні WD-40 все, що вам потрібно буде зробити, це змочити серветку з мікрофібри продуктом і протерти латунну поверхню вологою тканиною.  Продовжуйте полірувати об’єкт протягом декількох секунд, а потім просто дайте йому висохнути.

Це всього лише 5 місць, де ви можете використовувати цей багатофункціональний продукт, але є ще багато інших, які ви можете спробувати в своєму будинку.