Компоненти валізи, такі як ручки, потребують регулярної уваги. Тут ви дізнаєтесь, що треба робити, коли у вас застрягла ручка валізи.

Хіба вам не подобається користуватися своєю валізою, навіть якщо їй вже дуже багато років? А чому б і ні? Вінтажна ручна поклажа виглядає дуже модно. Попри те, що це так (ненавмисний каламбур), вам би не сподобалося, якби у вас застрягла ручка валізи, при цьому, змушуючи вас боротися з її кнопкою.

Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, не хвилюйтеся. У нас є для вас дуже просте рішення.

Крок 1: Підготуйте необхідні матеріали

Єдині необхідні вам матеріали – це клейка стрічка і WD-40. Не має значення, який тип стрічки ви виберете, але самі товсті види стрічки забезпечать вам найнадійніше розв’язання проблеми. Буде ще краще, якщо ви придбаєте стрічку, що використовується для ізоляції електричних проводів.

Крок 2: Налагодження вашої валізи

В цьому відношенні корисно мати деякі базові знання про механізм телескопічної рукоятки. Простіше кажучи, тут ви дізнаєтеся, чому ручка багажу застряє і не висувається при натисканні на кнопку. Для цього відкрийте свою валізу. В середині ви знайдете блискавку, де повинен бути механізм ручки.

Відкрийте цю блискавку в і ви побачите корпус вашої валізи і механізм, що керує ручкою. Там також ви зможете побачити направляючі ручки разом з тими штирями, які не дозволяють ручці зрушити з місця. Нарешті, вам потрібно натиснути обидві кнопки, щоб визначити, яка з них застрягла.

Ви визначили, який зі штирів несправний? Добре! Тепер ми можемо перейти до швидкого виправлення проблеми.

Крок 3: Заклейте несправний штифт стрічкою

Як тільки буде виявлена несправна сторона ручки валізи, слід попрацювати над запобіганням її застрявання. Тепер вставте штифт в механізм ручки вручну. Переконайтеся, що ви усунули проблему, і тепер ручка зрушує з місця.

Якщо ручка рухається легко, візьміть стрічку і намотайте її на несправний штифт. Переконайтеся, що ви обернули несправний штифт хоча б двічі або тричі однією і тією ж стрічкою. Тепер, коли стрічка обгорнута навколо ручки, спробуйте та переконайтеся, що механізм працює нормально.

Крок 4: Змастіть ручку валізи

Тут вам знадобиться ваш балончик WD-40. Використовуйте його для більш плавного переміщення ручки валізи. Використовуйте насадку, що додається до WD-40, щоб нанести кілька крапель в самий початок направляючої (звідки ви витягуєте ручку) і витріть надлишки мастила.

Отже, тепер ви можете збирати свою вінтажну валізу, не турбуючись про те, що в аеропорту може застрягти ручка!

Не забувайте мити руки після використання, особливо якщо на них потрапив WD-40.