Професійне аерозольне мастило забезпечує відмінний захист від корозії, забезпечує гідроізоляцію і, звичайно ж, змащування. Ці продукти використовуються на більшості поверхонь, включаючи пластик, гуму, дерево і метал.

Мастильні матеріали-спреї зазвичай складаються з швидковисихаючих формул, які залишають нетоксичні прозорі плівки без запаху. Вони можуть забезпечити тривалий захист від корозії, водовідштовхувальні властивості і змащування. Вони навіть ефективно працюють в діапазоні температур від -50 до 500 градусів за Фаренгейтом і зазвичай відповідають вимогам по ЛОС у всіх американських штатах.

Проте, давайте розглянемо різні причини, за якими вам слід використовувати аерозольне мастило.

Використання в автомобілях

  1. Дверцята бензобаку

Чи знаєте ви, що для змащення пластикових засувок, які зазвичай зустрічаються в дверцятах бензобаку, можна використовувати аерозольне мастило?

  1. Петлі підйомних воріт, капот і дверні клямки

Тут використовуються аерозольні мастильні матеріали, щоб засувки і шарніри вашого автомобіля працювали плавно, запобігаючи утворенню іржі. Тим більше взимку вам не захочеться опинитися в програшній ситуації в битві з застиглими петлями.

  1. Циліндри дверних замків

Іноді наші системи доступу без ключа підводять нас. Таким чином, наші циліндри замків завжди повинні працювати без збоїв. Мастильні матеріали у вигляді спреїв забезпечують саме це.

  1. Ремені безпеки

Якщо ваша проблема пов’язана з ременем безпеки, що повільно тягнеться, то найкраще підійде аерозольне мастило.

  1. Вікна з ручним керуванням

Швидке розпилення аерозольного мастила забезпечить плавне ковзання вгору і вниз вікон, що керуються вручну.

  1. Аерозольне мастило – змащення шасі

Коли метал на металевих поверхнях не змазаний, він має тенденцію до ерозії всіх поверхонь підшипників і втулок. В результаті шарніри рульового управління і підвіски починають зношуватися і в кінцевому підсумку виходять з ладу. Використовуючи аерозольне мастило, ви можете запобігти виникненню цих проблем.

Використання поза меж автомобіля

  1. Лопати для снігу

Нанесіть на них аерозольне мастило, щоб до них не прилипали сніг і бруд.

  1. Розсувні скляні двері і вікна

Розпилення мастила забезпечить плавне ковзання.

  1. Гаражні двері

Навіть при самих екстремальних температурах аерозольне мастило залишиться робочим. Це ще одне ефективне застосування цих продуктів.

  1. Інструменти для обрізки саду

Нанесіть спрей-змазку на садові інструменти для обрізки, щоб вони не заклинювали. В кінцевому підсумку ви продовжите термін їх використання.

  1. Застібки-блискавки

За допомогою цих виробів вам більше ніколи не доведеться боротися із застібкою-блискавкою. Мало того, ці продукти також зможуть подовжити термін її служби. І все завдяки тому, що ви використовуєте аерозольне мастило, яке виконує свою роботу.

  1. Пристрої для садових шлангів

Якщо ви обприскали пристрої садових шлангів аерозольним мастилом, ви переконаєтеся, що вони будуть легко злазити.

Тепер ви знаєте все про аерозольні мастила, чому б не зберігати їх у своєму ящику для інструментів.

Показані і описані варіанти використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці варіанти застосування не були протестовані компанією WD-40 і не є рекомендацією для використання. При використанні продуктів компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій і звертайте увагу на всі попередження, надруковані на упаковці.