Золоті прикраси можуть виглядати неперевершено, але ви знаєте як почистити золоті прикраси? Цей посібник допоможе тримати ваші прикраси в неперевершеному вигляді.

Золото прекрасне і  робить вас красивою, правда? Якщо ви хочете і надалі виглядати красиво, вам потрібно бути обережним з цим м’яким і дорогоцінним металом і чистити його приблизно один-два рази на рік. Важливо знати, що занадто часте чищення золота може зіпсувати його первісний відтінок. Оскільки ми тут, щоб обговорити, як почистити золоті прикраси, ми допоможемо отримати первісне сяйво ваших прикрас як найшвидше.

Звичайна чистка.

Для звичайної чистки вам потрібно замочити золоті прикраси у воді, яку спочатку слід змішати з м’яким мильним розчином і харчовою содою. Залиште золоті ювелірні вироби на кілька хвилин.

Далі вам слід взяти зубну щітку з м’якою щетиною. Вийміть золоті вироби і починайте легенько вичищати їх поверхню. Переконайтесь, що ви не чините занадто великого тиску і потрапляєте щіткою у всі щілини ваших цінностей.

Після того, як ви закінчите очищення, вам потрібно промити золоті прикраси в теплій проточній воді, щоб змити весь залишок харчової соди. Огляньте свої прикраси – ви маєте бути задоволені результатами! Тепер все, що залишилося зробити, це висушити їх чистим шматком тканини чи  паперовим рушником, або можете дати їм висохнути просто на відкритому повітрі.

Як почистити золоті прикраси за допомогою WD-40.

Вам потрібно заздалегідь випробувати WD-40 на невеликій ділянці золотого вироба, щоб перевірити, чи не пошкоджує його WD-40. Нанесіть невелику кількість WD-40 на ваш золотий виріб, потім витріть насухо і відполіруйте шматком тканини. Ваші золоті прикраси блищать як нові!

Якщо регулярно наносити WD-40 на поверхні, схильні до іржі або подряпин, ви ніколи не побачите повернення цих проблем.

Якщо звичайні продукти WD-40 не здаються ефективними, як ви собі уявляли, тоді ви також можете придбати WD-40 Specialist Швидкодіючу Проникаючу Змазку. Цей засіб був спеціально розроблений для проникнення в бруд та іржу, щоб їх можна було легко видалити з будь-якої поверхні. Обов’язково ретельно мийте руки, після контакту з WD-40.

Носіть золоті прикраси не дуже часто.

Ми знаємо, як захоплююче демонструвати всі свої золоті прикраси, але намагайтеся носити їх якомога рідше. Деякі дорогі і менш довговічні частини ювелірних виробів дуже важко замінити, а їх щоденне носіння просто ускладнює обслуговування. Надягаючі їх рідше ви не тільки зменшите кількість подряпин у ваших прикрасах, але і не будете мати великої потреби в регулярному обслуговуванні, якщо вони надійно зберігаються в коробці.

Тепер ви знаєте як почистити золоті прикраси, це допоможе вам подовжити їх життя.

Одна стратегія без іншої може бути просто марною. Спробуйте зберегти ваші найдорожчі і найвитонченіші прикраси для насправді особливих випадків.