Ремонт газонокосарки – дізнайтеся кілька кращих порад по усуненню несправностей газонокосарки.

Регулярне обслуговування, ймовірно, найкраща порада щодо ремонту газонокосарки. Це запобігає ряду проблем і продовжує термін служби всього устаткування. Навіть при ретельному догляді за газонокосаркою звичайний знос в результаті багатогодинного косіння неминучий. І це час від часу буде збільшувати ймовірність виникнення збоїв в роботі газонокосарки.

Ремонт газонокосарки – найчастіші поломки і поради щодо їх усунення:

1. Вам важко тягнути за трос стартера

Зазвичай це відбувається при включенні гальма маховика двигуна газонокосарки. Це стрижень, який утримується на ручці газонокосарки та зупиняє двигун, якщо його відпустити. Перед тим як натягнути трос, повністю опустіть гальмівну планку маховика двигуна.

Ще одна причина, по якій це може статися – коли леза косарки забиті великою кількістю скошеної трави. Якщо проблема в цьому, перемістіть газонокосарку на тверду поверхню. Вимкнувши газонокосарку і від’єднавши провід свічки запалювання, почистьте нижню частину газонокосарки. Постарайтеся прибрати всю зайву скошену траву. Як тільки це буде зроблено, спробуйте потягнути мотузку стартера ще раз.

2. Газонокосарка не запускається

Якщо це ваша проблема, спробуйте заправити двигун газонокосарки свіжим бензином. Це тому, що старий бензин іноді може викликати проблеми з запуском газонокосарки. Крім того, свічка запалювання може бути від’єднана, забруднена або просто погано закріплена.

Також можливо, що забруднився повітряний фільтр газонокосарки. У цьому випадку все, що вам потрібно зробити, це очистити та замінити повітряний фільтр.

3. Ви щоразу втрачаєте потужність під час косіння

Якщо це є звичайним явищем, то в першу чергу слід розглянути питання про забруднення повітряного фільтра. Якщо ви вже очистили його, можливо, ваша свічка запалювання забруднена. Якщо це теж було очищено, можливо, нижня частина вашої газонокосарки забита надмірною кількістю трави чи сміття.

Якщо проблема не в усьому цьому, є ймовірність, що леза вашої газонокосарки можуть розхитатися, погнутися або з часом затупитися. I нарешті, ця проблема може виникнути, якщо ви просто косите високу траву. Спробуйте збільшити висоту стрижки на газонокосарці.

4. Ремонт газонокосарки за допомогою балончика WD-40

На різних частинах вашої газонокосарки досить часто утворюється іржа протягом певного періоду часу. Щоб це виправити, спробуйте WD-40. Щотижня обслуговуйте компоненти газонокосарки за допомогою цього продукту, і проблема іржі не повинна бути для вас такою серйозною.

Ремонт газонокосарки – це тепер для вас не проблема! Скористайтесь нашими порадами і ви відразу ж збільшите термін служби вашої газонокосарки!

Показані та описані способи використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці способи використання не перевірені компанією WD-40 і не є рекомендацією щодо використання. Під час використання продуктів компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій та зважайте на будь-які попередження, надруковані на упаковці.