ВСТУП

Дізнайтеся, як замінити сидіння унітазу за 5 хвилин! Ми не часто думаємо про це, але сидіння унітазу можна поміняти! Насправді його навіть рекомендується міняти, тому що це часто потрібно. На щастя, замінити сидіння унітазу нескладно! Вам не знадобляться інструменти (окрім крайніх випадків) або професіонал. Кроки прості, і, крім того, ми дамо вам кілька порад з обслуговування.

Дотримуйтесь нашої поетапної інструкції, і ваша сім’я буде вам вдячна!

ЧАС РОБОТИ:

5 хвилин

ІНШІ ЗАСОБИ:

WD-40 Multi Use Product

МАТЕРІАЛИ, ЯКІ БУДУТЬ ВАМ ПОТРІБНІ:

WD-40 Multi Use Product

Новий стільчак для вашого унітазу

Ключ, якщо у вас не гвинти-метелики

КРОК 1:

Приберіть старе сидіння з унітаза

Перш за все, щоб замінити сидіння унітазу, візьміть з собою все згадане вище обладнання. Вам доведеться зняти старе сидіння. Для цього доведеться відкрутити дві гайки, які утримують сидіння. Часто це гайки-метелики, які просто відкручують вручну. Якщо ні, відкрутіть їх ключем. Якщо гайка заблокована, використовуйте універсальний продукт WD-40, щоб полегшити її відкручування.

КРОК 2:

Миття туалету

Миття туалету

Перед тим, як замінити сидіння унітазу, радимо скористатися можливістю і повністю почистити унітаз. Ви зможете легше чистити і дезінфікувати його, знявши кришку. Для цього використайте відповідні засоби для чищення, часто на основі відбілювача. Зверніть увагу, що універсальний продукт WD-40 відшаровує нижню частину унітазу і ми не рекомендуємо його використовувати, бо він забруднює воду в унітазі. Використовуйте більш м’які продукти, наприклад харчову соду або білий оцет.

КРОК 3:

Заміна сидіння унітазу

Заміна сидіння унітазу

Після того, як ваш унітаз буде чистим і продезінфікованим, ви зможете встановити нове сидіння. Встановіть його на місце старого, вставивши обидва стержні в передбачені для цього отвори. Потім візьміть гайки і шайби від старих або прикріпіть нові, якщо старі заіржавіли. Використовуйте гайки-метелики, щоб не довелося використовувати ключ. Щільно стисніть гайки і спробуйте зрушити сидіння, щоб переконатися, що воно надійно закріплене.

КРОК 4:

Доглядайте за сидінням унітазу

 Догляд за сидінням унітазу

Тепер, коли ви знаєте, як замінити сидіння унітазу, вивчіть кілька порад по догляду за ним. Згодом сидіння починає скрипіти від відкривання і закривання. Щоб воно не скрипіло, розпиліть WD-40 Multi Use на шарніри сидіння. Добре протріть тканиною, щоб видалити залишки продукту. Також не забувайте добре очищати обідок з внутрішньої частини унітазу, оскільки його також необхідно регулярно чистити і дезінфікувати.

ВИСНОВОК:

Щоб замінити сидіння унітазу достатньо 5 хвилин часу!

Не дозволяйте вашому унітазу бути занедбаним. Замінити його це настільки швидко і просто, що у нас немає виправдання! Також не забувайте завжди тримати туалет в чистоті та дезінфекції. І якщо сидіння скрипить, WD-40 – ваш найкращий союзник.