Читайте далі, щоб дізнатися чотири способи, як розділити квіткові горщики, які злиплись при зберіганні.

Ви, звісно, витратили б занадто багато часу, розділяючи їх – це сильно позначилося би на термінах посадки. А якщо ще уявити необхідність прибирання уламків в випадку, якщо горщики розбилися при спробі їх розділити. Ми вам допоможемо вирішити цю проблему. Дотримуйтесь наших рекомендацій і у вас все вийде!

Спосіб 1: Гумовий молоток

Щоб горщики для квітів не злипалися  потрібно зберігати їх в вашому садовому приміщенні в положенні на боку. Перед розділенням накрийте їх товстим рушником, щоб  запобігти їх пошкодженню. Піспя цього обережно, не використовуючи зайвої сили, постукайте по ним гумовим молотком. Легкого постукування буде достатньо, щоб розліпити горщики. Після цього можна забрати рушник і спробувати розділити горщики вручну.

Спосіб 2: Морозилка

В цьому випадку вам доведеться помістити застряглі горщики у морозилку приблизно на 15 хвилин. Як відомо, матеріал  квіткових горщиків стискається під впливом низької температури і такого нетривалого охолодження буде достатньо, щоб послабити контакт та розділити їх. При цьому не можна залишати горщики в холоді на тривалий час, бо якщо горщики повністю промерзнуть, вони можуть розтріскатися.

Спосіб 3: Гаряча та холодна вода

У цьому способі спочатку доведеться закрити зливний отвір внутрішнього горщика за допомогою герметичної стрічки або чогось, що може повністю заткнути його. Тепер починайте наповнювати внутрішній горщик крижаною водою, а зовнішній горщик потрібно встановити в раковину, повну гарячої води. Перепади температур змусять  внутрішній і зовнішній горщики стиснутись і розширитися, відповідно, та ви зможете їх розділити.

Спосіб 4: ВикористовуйтеWD-40

Можливо, у вас дома є балончик WD-40. Якщо ні, варто подумати про те, щоб придбати його. Все, що вам потрібно зробити, це розпилити WD-40 на те місце, де горщики контактують та застрягли. Переконайтесь, що кожна частина окружності оброблена WD-40. Як тільки це буде зроблено, спробуйте обережно розділити квіткові горщики.

Можливо ви не можете змінити спосіб зберігання ваших горщиків. Тоді ви можете пам’ятати про всі ці корисні поради, як розділити квіткові горщики та уникати їх пошкодження кожного разу, коли ви плануєте щось саджати в вашому саду.

Всі описані варіанти використання багатоцільового продукту WD-40 були надані самими користувачами продукту. Ці види використання не перевірені  компанією  WD-40  не є  рекомендаціями компанії. Застосовуйте здоровий глузд та обережність, коли використовуєте товари компанії WD-40. Завжди дотримуйтесь інструкцій та беріть до уваги усі попередження розміщені  на упаковці.