Незалежно від того, стара у вас машина або нова, вона вразлива до іржі. Якщо ви шукаєте способи, як захистити свою машину від іржі, прочитайте цей блог, щоб отримати прості поради.

Плями іржі не тільки негарні, але й надзвичайно небезпечні. Це тому, що іржа руйнує металевий корпус вашого автомобіля. У міру того як метал слабшає, він втрачає свою міцність, що призводить до корозії.

Виконайте всі кроки, згадані в цьому посібнику, щоб захистити свою машину від іржі.

Крок №1: вам потрібно правильно помити машину

Миття машини звучить просто, чи не так? Що ж, якщо ви не виконаєте перший крок, ви не зможете захистити свою машину від іржі. Видалення скупчень бруду – важливий крок для запобігання іржі. Це пов’язано з тим, що бруд пошкоджує захисний шар автомобіля та знімає фарбу. По суті, іржа легко потрапить на металевий корпус вашого автомобіля і почне руйнувати його.

Тому, коли ви захищаєте свій автомобіль від іржі, обов’язково ретельно його мийте. Ви також повинні вимити колеса, щоб видалити бруд.

Крок №2: перевірте фарбу вашого автомобіля на предмет запобігання іржі

Чи не відшаровується захисний шар? Чи не стирається фарба? Ви знайдете відповіді на ці питання, оглянувши покриття вашого автомобіля. Фарба покриває металеву конструкцію автомобіля, захищаючи його від іржі. Якщо фарба починає відшаровуватися, ваш автомобіль стає чутливим до вологості або водної корозії. Це прокладає шлях до іржі.

Щоб ваша машина була захищена від іржі, пам’ятайте, що фарба повинна бути в належному стані. Якщо ви бачите, що фарба зішкрябується, пофарбуйте кузов автомобіля.

Крок №3: будьте обережні взимку

Взимку надзвичайно важливо захистити свою машину від іржі. Вам потрібно буде накривати її, щоб запобігти утворенню іржі. Крім того, вам потрібно часто мити її, особливо коли ви повертаєтеся з поїздок. Це пов’язано з тим, що сіль на дорогах може серйозно вплинути на вашу машину і привести до корозії.

Крок №4: використовуйте віск для запобігання корозії автомобіля

Фарба на вашому автомобілі покрита шаром прозорого захисту. Наносячи віск на автомобіль, ви гарантуєте, що це прозоре покриття залишиться в хорошому стані. В результаті фарба не відшарується, а автомобіль залишиться стійким до іржі.

В ідеалі вам слід наносити віск на машину два рази на рік, але ви можете робити це і більше разів.

Крок №5: використайте WD-40

WD-40 – це багатоцільовий асортимент продукції, призначений виключно для обслуговування ваших автомобілів. Потужний аерозоль WD-40 видаляє жир і сажу з вашого автомобіля, розпушує іржу і захищає метал від іржі і корозії.

Виконайте всі ці кроки, щоб захистити свою машину від іржі!

 

Показані і описані варіанти використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці варіанти застосування не були протестовані компанією WD-40 і не є рекомендацією для використання. При використанні продуктів компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій і звертайте увагу на всі попередження, надруковані на упаковці.