Майже Різдво! Шукаєте проєкти, які можна зробити своїми руками? Читайте далі, щоб дізнатися, що ви можете спробувати.

Як і щороку, погода буде змінюватись. Ви можете проводити більше часу в приміщенні, особливо під час снігового Різдва. Що ти збираєшся робити в приміщенні? Не хвилюйся. Є кілька дивовижних проєктів, щоб зробити своїми руками, які ви можете спробувати в цьому році, щоб відмінно провести час в приміщенні. Ви також можете дізнатися про деякі дивні способи використання WD-40, про які ви, можливо, не знали раніше.

  1. Видаліть жувальну гумку з килима

Оскільки зараз сезон свят, у вас, ймовірно, буде багато гостей. Одна річ, з якою ви можете зіткнутися – це прилипла до килима жувальна гумка. Але не хвилюйтеся. У разі, якщо на килимі прилипла гумка, ви можете використати WD-40, щоб легко її видалити, щоб знову насолодитися смачною різдвяною вечерею. (Спочатку проведіть тест на невеликій ділянці килима).

  1. Наступний проєкт, який ви можете зробити своїми руками – видалити плями

У святковий сезон часто приходять гості, після чого у нас часто залишаються небажані плями. Будь то чай, кава або щось ще, позбутися від цих плям стає складно і це потребує часу. Якщо хтось випадково пролив кетчуп, каву або чай на ваші килими або меблі, ви можете використати WD-40, щоб позбутися від цих плям. Все, що вам потрібно зробити, це взяти трохи WD-40 і замочити пляму на 5 хвилин. Потім просто почніть видаляти пляму, і вона повинна легко зникнути. (Завжди спочатку проводьте тест на невеликій ділянці, і не на пористих предметах, оскільки продукт може забруднити поверхню).

Ось кілька корисних проєктів, які ви зможете зробити своїми руками з використанням WD-40 в ці святкові дні. Не хвилюйтеся, якщо в цей святковий сезон все стане трохи хаотичним. Ви зможете все вирішити і знову розслабитися. Із задоволенням проведіть час з усіма, хто вам близький.

Щасливих свят!

Показані і описані варіанти використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці варіанти застосування не були протестовані компанією WD-40 і не є рекомендацією для використання. При використанні продукції компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій і звертайте увагу на всі попередження, надруковані на упаковці.