ВСТУП

Дізнайтеся, як правильно доглядати за настільним футболом, щоб продовжити термін його служби. Від очищення до зберігання та змащування.

Настільний футбол передається з покоління в покоління і продовжує розважати нас! Якщо ви будете підтримувати його в хорошому стані і не будете надто брутально грати, це може тривати навіть більше життя! Сьогодні ми дамо вам кілька корисних порад з підтримки вашого настільного футболу. Майте на увазі, що найголовніше – це догляд за ручками, ключовими елементами настільного футболу, які завжди необхідно добре змащувати. Потім перевірте загальний стан вашого поля, затягніть гвинти і очистіть килим. Дотримуйтесь нашого керівництва і його 5 ключових кроків!

ЧАС РОБОТИ:

30 хвилин

ІНШІ ЗАСОБИ:

Силіконова змазка

МАТЕРІАЛИ, ЯКІ БУДУТЬ ВАМ ПОТРІБНІ:

Силіконова змазка WD-40 Specialist

Ганчірки

Знежирювач WD-40 Specialist Degreaser

Ключі для затягування гвинтів

Пилосос

Розчинник уайт-спірит

КРОК 1:

Очистіть ручки настільного футболу

WD-40 Specialist Degreaser

Перший крок, який треба зробити, щоб правильно доглядати за настільним футболом – очистити всі ручки. Для цього можна використовувати мильну воду і губку. Якщо ручки жирні через старе мастило, ми радимо вам використовувати знежирювач WD-40 Specialist Degreaser, щоб видалити цей масляний шар. Для цього підкладіть тканину під планку і розпорошіть мастило по всій внутрішній і зовнішній планці. Потім ганчіркою протріть стрижні, щоб видалити бруд і залишки масла.

КРОК 2:

Змастіть ручки настільного футболу

Змастіть ручки настільного футболу

Після того, як ручки знову стануть чистими, продовжуйте доглядати за настільним футболом, змащуючи їх. На цьому етапі у вас є два варіанти: використати мастило на силіконовій основі або використати вазелінове масло. Якщо ви зупинили свій вибір на силіконі, ми пропонуємо силіконову змазку WD-40 Specialist. Завжди підкладайте тканину під планку, витягайте її і розпилюйте продукт на внутрішню планку, а потім на зовнішню планку. Потім потягніть і поверніть ручку, щоб продукт добре розтікся. Нарешті, витріть надлишки продукту тканиною.

КРОК 3:

Перевірте гвинти та стійкість настільного футболу

Ключ для затягування гвинтів

Якщо ви хочете гарно доглядати за настільним футболом, треба перевірити його на стійкість. Спочатку подивіться, не перекручені чи не пошкоджені стрижні. Потім затягніть всі гвинти ключем або викруткою. Дійсно, граючи, вони можуть з часом послабитися. Потім перевірте стійкість самого поля. Помістіть м’яч в середину килимка, і якщо він котиться сам по собі, поле нерівне. Використовуйте клини біля основи, щоб вирівняти стіл.

КРОК 4:

Очистіть килимок

Чистка килимка

Також важливо доглядати за килимком для настільного футболу! Уникайте будь-якого ризику, забороніть пити напої поруч з самим полем. Тоді найпростіше буде використати пилосос зі спеціальною щіткою для килимів. Якщо ви помітили плями на килимі, обробіть їх якомога швидше! Зазвичай рекомендується використовувати тканину, просочену уайт-спіритом, щоб почистити килим.

КРОК 5:

Захистіть настільний футбол

Накрийте настільний футбол

Нарешті, на додаток, щоб ефективно доглядати за настільним футболом не забувайте його добре захищати. Дійсно, якщо ви не використовуєте його регулярно, ми радимо вам накривати його, щоб пил не накопичувалася на решітках і килимі! Існують чохли, призначені для цієї мети, але ви також можете використовувати простирадло чи ковдру. Якщо ви вирішите не накривати його, подумайте про те, щоб регулярно чистити його від пилу.

ВИСНОВОК:

Доглянутий настільний футбол є довговічним настільним футболом!

А ось як зберегти життя настільного футболу. Частота технічного обслуговування, звичайно, буде залежати від того, як ви його використовуєте, але в цілому подумайте про те, щоб змащувати стрижні принаймні один або два рази на рік і регулярно чистити килим, якщо він не захищений.