Ви, ймовірно, витратите більше на спорядження для мотоциклістів, ніж на свій перший мотоцикл. Це гідне вкладення, якщо це вам дійсно потрібно. До кожного мотоциклу додається різне необхідне спорядження.

Кожне спорядження з нашого списку створено для вашого захисту і для того, щоб ваші щоденні поїздки були менш напруженими. Давайте подивімося, що вам знадобиться для мотоцикла.

два байкера на мотоциклі

  1. Шолом – дуже важливе спорядження для мотоциклістів

Ми вже знаємо, наскільки важливий цей рятувальний аксесуар. Кожен мотоцикліст повинен отримати шолом, що відповідає міжнародним стандартам безпеки. Ви також повинні знати, що через п’ять років після того, як шолом був виготовлений, клеї, що скріплюють його, мають тенденцію стиратися. Це буде як і раніше актуально, якщо ви не потрапляли в аварію і не пошкодили шолом або не використовували його занадто часто.

Крім цього, як закритий, так і відкритий шолом відчувають шум вітру до 115 децибелів. Це може привести до незворотного пошкодження слуху водія. Тому ми рекомендуємо вам придбати одноразові навушники.

  1. Рукавички

Інстинктивна реакція, запрограмована в мозку кожного мотоцикліста, витягнути руку при падінні. Коли це відбувається, асфальт може завдати серйозних травм вашим рукам. Тому ми рекомендуємо вам поповнити спорядження для мотоциклістів слайдерами для долонь, зроблених зі шкіри ската або пластика з низьким коефіцієнтом тертя. Також бажано, щоб зап’ястя і суглоби були під рукавичками з пластику або титану. Захист важливий.

  1. Захист плечей та ліктів

Є багато курток для мотоциклістів, в які вже вбудований цей аксесуар, але це не відноситься до деяких дизайнерських лейблів. Якщо ви хочете їх носити, то придбайте надійні плечові і ліктьові обладунки.

  1. Захист для колін

Одяг мотоциклістів вже виконує ці функції. Ми рекомендуємо вам придбати наколінники. Вони не тільки закриють життєво важливий суглоб вашої ноги, але також зможуть врятувати вашу ногу в разі аварії.

  1. Захист спини

Нарешті, мотоциклісти дуже рідко захищають хребет, коли вибирають спорядження для мотоциклістів. Тут ми хотіли б нагадати всім, що хребет прийде в непридатність, якщо ви зламаєте хоч один хребець. Купіть собі окрему броню для спини, яка поширюється і на куприк.

Якщо ви носите їх під одягом, додатковий шар не потурбує вас, тому що ці обладунки зазвичай тонкі і дихаючі. І навіть якщо це не так, ви б вважали за краще насолоджуватися легким вітерцем або своєю безпекою?

WD-40 розуміє, що продуктивність надзвичайно важлива. Отже, якщо вам потрібен очищувач гальм, очищувач ланцюга, відполірувати мотоцикл – WD-40 тут для вас.

Показання і описані варіанти використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці варіанти застосування не були протестовані компанією WD-40 і не є рекомендацією для використання. При використанні продукції компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій і звертайте увагу на всі попередження, надруковані на упаковці.