Як утримувати кухню в чистоті? Кухня – одна з найважливіших частин нашого будинку. Брудна кухня може означати негігієнічну їжу і може викликати деякі проблеми зі здоров’ям.

Ваша кухня повинна бути чистою та охайною, щоб не було бактерій і мікробів. Для цього обов’язково прийміть необхідні заходи, щоб переконатися, що вона чиста.

Миття підлоги, раковини, плити і шаф – це всього лише кілька завдань, на які ви, можливо, захочете звернути увагу в першу чергу. Щоб підтримувати постійну чистоту навколишнього середовища, ці дії слід виконувати регулярно.

Після всього очевидного прибирання кухні залишилися деякі завдання, які більшість домовласників ігнорують. До них відноситься змащення механічних компонентів кухні. Так що, якщо ви ще не знаєте, як утримувати кухню в чистоті, всього за кілька простих кроків ви швидко розберетеся, що вам потрібно робити.

Змастіть дверні петлі, щоб отримати  надчисту кухню

Чи були ви коли-небудь в ситуації, коли ви йшли на кухню пізно вночі і коли відкривали шафу, вас вітав гучний скрипучий звук? Так, всі ми щодня бачимо такі ситуації, які нічого не роблять, крім як непокоять весь будинок. Цей скрип виникає через погано змащені дверні петлі.

Як утримувати кухню в чистоті? Ідеальним рішенням цієї проблеми є нанесення на петлі спрею WD-40. Він не тільки видаляє бруд і вологу з петель, а й змащує їх, щоб вони більше не видавали дивні звуки.

Змастіть напрямні для кухонних ящиків

Ось ще одне місце, де вам може знадобитися спрей WD-40. Все, що вам потрібно зробити, це повністю вийняти ящик. Потім візьміть чисту суху тканину і протріть напрямні ящика, щоб позбутися від бруду. Потім візьміть балончик зі спреєм WD-40 і розпорошите його на напрямні, щоб очистити їх від зайвого бруду і жиру. Змащені напрямні зроблять ваші ящики тихішими та плавними.