Прибирання в будинку може приносити задоволення декому, але не всім. У такому завантаженому ритмі життя може бути важко знайти час, щоб підтримувати свій будинок в нормальному порядку. Що ж, нема про що турбуватися. У цій статті ви знайдете 20-хвилинний щоденний режим, як відповідь на вашу дилему «Як я можу прибрати свій будинок?».

Прибрати в будинку, щоб ви могли позбутися безладу

Прибирання в будинку. З чого почати? Що ж, вам слід подумати про створення свого роду «злітно-посадкової смуги» для всіх, хто входить в ваш будинок. Це може бути вітальний килимок, щоб утримати більшу частину бруду і безладу. Поверхня килимка допомагає не так сильно забруднювати вашу вітальню, ванну кімнату і спальні. Відтак, трюк переходу від очищення поверхонь до глибокої очистки полягає в тому, щоб перемикатися на чередування днів. Один день слід присвятити такій діяльності, як миття підлоги.

Встановіть таймер

Пам’ятайте, ми говорили, що це займе всього 20 хвилин? Що ж, вам доведеться налаштувати темп за часом, а інше залишити на наступний день. Діючи таким чином, ви обмежите свої критерії очищення,  не втомлюючи себе іншими повсякденними справами.

Прибирання в будинку після прийняття їжі

Незалежно від того, є у вас посудомийна машина чи ні, ви все одно що-небудь миєте. Найкраще мити посуд одразу після їди. Ця порада допоможе вам залишатися в курсі всіх справ на кухні, поки вона не перетворилася на великий безлад. Краще покінчити з цим, щоб можна було зайнятися чим-небудь іншим. Якщо ви набудете цю звичайну звичку, вам не доведеться питати знову: «Як я можу прибрати свій будинок?».

Прибирайте свій будинок, коли займаєтесь пранням

Обидва ці процеси прибирання однакові. Не вірите нам? Спробуйте відкласти прання всього на тиждень. Все, що вам тут потрібно, це оволодіти мистецтвом використання пральних машин та сортування одягу по шафах і ящиках. Найкраще б було прати кожні два-три дні. Не хочеться в кінці тижня мати велику купу брудного одягу. Постарайтеся ефективно організувати свій час, щоб встигати робити всі справи.

Якщо ви не ставитися до вбирання, як до веселого заняття, подумайте про щось, що може вам допомогти. Ви завжди можете включити музику. Все, що ви любите. Тільки не залишайте будь-які пристрої або електрообладнання поруч з водою, щоб не отримати удар електричним струмом. Ви можете весело провести час під час прибирання в будинку. Ми вже майже дали відповідь на запитання «Як я можу прибрати свій будинок?».

WD-40, як найкращий друг кожного чистого будинку

З WD-40 ваш домашній щоденний режим стане ефективним. З WD-40 ви можете видалити найстійкіші сліди потертостей, стерти плями з поверхонь, запобігти утворенню відкладень на вікнах і багато іншого.

Що ж, ви нарешті придбали собі балончик WD-40. Отже, чого ви чекаєте? Ще є час відзначити свій 20-хвилинний проєкт з прибирання в будинку на сьогодні!

От і все. Ви можете перестати питати «Як я можу прибрати свій будинок?» вже зараз. З цими порадами по 20-хвилинному режиму прибирання ви так багато зможете зробити.

Показані  і описані варіанти використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці варіанти застосування не були протестовані компанією WD-40 і не є рекомендацією для використання. При використанні продукції компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій і звертайте увагу на всі попередження, надруковані на упаковці.