Двері для внутрішніх дворів відіграють важливу роль у безпеці вашого заднього двору, тому важливо переконатися, що ви знаєте, як замінити дверні замки. Читайте далі, щоб дізнатися більше.

Поперше треба перевірити, що дверні засувки та замки справно працюють. Зазвичай  механізми дверних замків виходять з ладу в наслідок накопичення забруднень в середині механізмів або від зношення та за віком.  Незалежно від стану дверей, вам потрібно знати, як замінити дверні замки. То чому б не навчитися робити це заздалегідь? Це досить просто, і все, що вам потрібно – це викрутка та новий замок.

Крок 1: Огляд замка

Найперше, що вам потрібно це буде оглянути замок, щоб переконатися, що його можливо відремонтувати. Часто  двері для внутрішніх двориків мають кілька  фіксаторів штифтового типу, які також є у звичайних дверях. Забруднення легко проникають в замки такого типу, в наслідок чого механізм може заклинити. Все, що вам потрібно зробити в цьому випадку – це залити в середину замка  змащувальну речовину. Це може допомогти позбавитися бруду, що знаходиться всередині дверного замка, та відновити його роботу.

Крок 2: Змащуйте замки, використовуючи WD-40

Крім цього, деякі двері мають замки, що  працюють за допомогою пазів, які рухаються вгору і вниз. В цьому разі маємо ті самі проблеми з забрудненням, які  потрібно вирішувати. Якщо ви не знаєте, як замінити дверні замки, то спробуйте скористатися мастилами, такими як WD-40, щоб дізнатися, чи можна відремонтувати замок.

Крок 3: Зняття корпусу

Якщо змащування не допомогло, це знак того, що засувка дверей потребує заміни. Тут потрібно взятися за  викрутку і зняти гвинт у верхній частині кришки замка. Після цього посуньте кришку з місця.

Під кришкою  ви побачите кілька монтажних гвинтів, які використовуються для утримування замка  на місці. Відкрутіть їх та зніміть замок. Візьміть цей замок як зразок та придбайте у  місцевому магазині заміну для нього.

Крок 4: Установка нового замка

Після придбання замінного замка встановіть його на місце на дверях внутрішнього дворика.  Закрутіть монтажні  гвинти і перед тим, як продовжити, переконайтесь, що важіль блокування та ключ працюють так, як належить. Якщо все гаразд, встановіть на місце кришку замка.

Після заміни обов’язково  треба пересвідчитись, що замок працює і що двері неможливо відчинити, якщо замок закритий.

Тепер ви знаєте як замінити дверні замки і це зовсім не складно. Сподіваємось, цей посібник допоможе вам вирішити проблеми з замками.

Варіанти  використання багатоцільового продукту WD-40, були надані власникам компанії WD-40 самими користувачами. Вони не були  перевірені компанією WD-40. Залучайте здоровий глузд та дотримуйтесь інструкцій і попереджень, розміщених на упаковці, коли використовуєте товари компанії WD-40.