Чи є ви досвідченим велосипедистом або тільки що придбали свій перший велосипед – вам слід подумати про необхідні велосипедні аксесуари. Деякі з найнеобхідніших аксесуарів для велосипеда включають ремонтні комплекти, захисне спорядження і шолом. Загалом, обладнання, яке у вас є, також залежить від вашого бюджету.

Прочитайте статтю нижче, щоб дізнатися, навіщо вам потрібні аксесуари для велосипеда і навіщо їх купувати.

Навіщо потрібні аксесуари для велосипеда?

Найперша причина придбати велосипедні аксесуари – безпека. Важливо захистити себе від травм під час їзди на велосипеді. Ось чому правильний одяг, його колір і шолом повинні використовуватися.

Друге міркування – зручність. Якщо ви плануєте велосипедну прогулянку, вам буде набагато зручніше, якщо у вас буде задній або передній кошик-багажник. Купивши собі такі велосипедні аксесуари, ви легко зможете дістати те, що вам потрібно, без повторного розпакування і упакування. У вас буде все, що вам потрібно.

Немає нічого гіршого, ніж відремонтувати спущене колесо без будь-яких інструментів. Так що без здорового глузду дорога додому буде довгою і болісною.

Отже, які велосипедні аксесуари варто купувати?

  1. Одяг

Тут необхідний рефлективний або видимий велосипедний одяг. До цього слід ставитися серйозно, особливо якщо ви плануєте їздити на велосипеді під дощем, вночі, в сутінках або на світанку.

  1. Дзеркала

Якщо ви подорожуєте або їздите по дорогах з іншими транспортними засобами, ви побачите, що дзеркала вельми корисні серед всіх аксесуарів для велосипеда. Їх можна легко закріпити на кермі або навіть на шоломі.

  1. Замки безпеки

Якщо ви дійсно цінуєте їзду на велосипеді, то вам варто подумати про замок для велосипеда. Чим він краще, тим дорожче він коштує. У більшості з них, як правило, є ключі, тому обов’язково зберігайте ключ у надійному місці, щоб ви його не забули.

  1. Ремонтні комплекти

Рем комплекти позбавлять вас від всього, до чого ви не готові. Базові рем комплекти можуть складатися з багатофункціональних інструментів для різних регулювань, запасних камер для спущених шин, важелів шин і набору для проколу!

  1. WD-40 – більше можливостей, чим в інших аксесуарів для велосипедів

Чистити. Змащувати. Захищати. Всі ці 3 елементи обслуговування вашого велосипеда будуть ефективно використані за допомогою WD-40. Нікому не потрібен іржавий велосипед (важливо подбати про велосипедний ланцюг). Спробуйте трохи WD-40, щоб захистити велосипед. Нанесіть його на невелику ділянку, щоб протестувати продукт.

Велосипедні аксесуари про які ми розповіли – є найбільш важливими, але з часом ви виявите, що їх ще сотні.

Перш ніж думати про щось більше, спочатку дотримуйтеся найважливішого з перерахованого вище.

 

Показання і описані варіанти використання багатофункціонального продукту WD-40 були надані компанії WD-40 самими користувачами. Ці варіанти застосування не були протестовані компанією WD-40 і не є рекомендацією для використання. При використанні продукції компанії WD-40 слід проявляти здоровий глузд. Завжди дотримуйтесь інструкцій і звертайте увагу на всі попередження, надруковані на упаковці.