Хоча ці подряпини можуть зіпсувати загальний вигляд вашої машини, вам не потрібні дорогі професійні навички або курс навчання з видалення подряпин з фарби. Все, що вам потрібно,  це наступні поради, завдяки яким ваша фарба може бути такою ж гарною, як нова!

Подряпини на автомобільній фарбі зазвичай можуть бути викликані багатьма речами. Погане паркування, вандалізм, автомобільні аварії та багато інших нещасних випадків можуть спричинити одну або декілька подряпин на гарно пофарбованій поверхні.

Завжди пам’ятайте, що перед початком роботи потрібно протестувати обраний метод на невеличкій ділянці, перш ніж спробувати видалити подряпини з поверхні.

Видалення подряпин з фарби за допомогою зубної пасти

Крок 1

По-перше, слід провести нігтем по подряпині, щоб побачити, наскільки вона є глибокою. Якщо ваш ніготь не потрапив в подряпину, то пошкодження лише на поверхні. Якщо ці подряпини глибокі, то вам знадобляться професійні засоби для видалення подряпин (згадані нижче).

Крок 2

Перш ніж нанести зубну пасту, переконайтеся, що поверхня вашого автомобіля досить чиста. Це дуже важливо, тому що натирання пасти на уражену область разом зі сміттям та брудом просто погіршить ситуацію. Тому ви можете самостійно помити ваш автомобіль або відвезти його до автомийки.

Крок 3

Тепер, коли ваш автомобіль чистий, ви можете нанести приблизно чверть тюбику зубної пасти на будь-який вологий рушник з мікрофібри. Тут ми хочемо додати, що відбілюючі зубні пасти були найкращими в наших експериментах.

Крок 4

Тепер прикладіть тканину з мікроволокна до поверхні свого автомобіля і починайте нею прочищати уражену ділянку за допомогою кругових рухів. Продовжуйте це робити до тих пір, поки зубна паста не буде досить добре розподілена по поверхні, а потім змийте зайві залишки.

Крок 5

Тепер ще раз повторіть процес, а потім обмийте машину водою зі шлангу і висушіть сухим рушником з мікрофібри. Ви здивуєтеся, коли виявите, що на поверхні вашого автомобіля більше немає подряпин!

Як видалити подряпини за допомогою магічного трюку: WD-40

Якщо метод із зубною пастою не працює, це не означає, що вам доведеться йти до автомайстерні, щоб видалити подряпини. У нас є ще один хитрий трюк у рукаві.

Якщо ви маєте справу з більш важкою формою подряпин, тоді вам варто озброїтися цим чудодійним продуктом «все в одному». Все, що вам доведеться зробити, це розпилити трохи WD-40 на уражену ділянку і дати йому спокій на декілька секунд.

Далі, за допомогою шматка тканини для натирання поверхні автомобіля потрібно відполірувати оброблену поверхню, і тут ми пропонуємо також використовувати мікроволокно. Ви можете повторити процес стільки разів, скільки вважаєте за потрібне, а наприкінці всього ви побачите абсолютно новий вигляд  пофарбованої поверхні вашого автомобіля!

АБРА-КАДАБРА! Тепер ви знаєте, що треба зробити для видалення подряпин з фарби.